Select where you would like to search. When none are selected the search will ben done in de users registry. Set your desired setting in the parameters section.

Jelmer Stoker - Ontwikkelaar/Designer
Stokstylez

Aangenaam, mijn naam is Jelmer Stoker en ik ben eigenaar/ontwikkelaar van Stokstylez. Door de jaren heen heb ik de naam “Stokstylez” voor veel doeleinden gebruikt maar altijd staat mijn ontwerp en ontwikkel stijl centraal. Of het nu design, applicaties of andere ontwikkelingen zijn.

Na mijn studie voor hovenier ben ik na enkele jaren doorgegaan met een studie Industrieel Design en later Applicatie Ontwikkeling. Creeren vanuit niets is mijn passie en denk graag mee over nieuwe ontwikkelingen en het versnellen/verbeteren van werkproccessen.

Vanwege mijn kennis als Hovenier, Industrieel designer en Applicatie Ontwikkelaar kan ik u mogelijk een nieuw inzicht geven in uw werkprocessen, en hoe u dit kunt verbeteren. Tevens heb ik door de jaren niet alleen veel koppelingen gemaakt tussen populaire platforms zoals Magento, Google, Exact, QlickView, KlipFolio, Facebook en vele administratie systemen, maar ook tussen Linux/Windows/Apple machine computers en Web Applicaties.

Al geruime tijd houd ik mij bezig met het ontwikkelen in Laravel en NodeJs, en kan u daarom hiermee Applicaties aanbieden die niet alleen stabiel zijn maar ook ontwikkeld met de laatste technieken op het gebied van Webontwikkeling. U kunt hier onder andere denken aan het zoeken of analyseren met elasticsearch, het laten draaien real-time dashboards die geupdate worden zonder de pagina te herladen, het versturen van meldingen naar mobiele apps, het verzamelen van Big Data in vele verschillende databases enzovoorts.

Tim Makken - Senior Meteor Developer
Tim Makken, Meteor Developer van het eerste uur!

Tijdens de studie Applicatie Ontwikkeling is Tim Makken gestart met het ontwikkelen in Meteor, destijds versie 0.6. Door de jaren heen heeft hij keer op keer bewezen dat hij in staat is om complex en soepel lopende apps voor ieder platform te ontwikkelen.

Al meerdere malen hebben wij samen gewerkt aan projecten en is Tim momenteel de persoon die voor mij alle mobiele applicaties ontwikkeld. Hierdoor kan ik u garanderen dat de voor u gemaakte Apps naadloos aansluiten aan mijn Web Applicaties en deze ook zijn ontwikkeld volgens de laatste technieken.

Tijdens de ontwikkeling kunt u er zelf voor kiezen om het contact met mij te onderhouden of rechtstreeks met Tim Makken.

Het is maar wat u het prettigste vind!