Deze site is in ontwikkeling, meer informatie kunt u hier lezen.

Select where you would like to search. When none are selected the search will ben done in de users registry. Set your desired setting in the parameters section.

Maatwerk Applicatie, alles zoals u dat wilt zonder enige beperking!

Een op maat gemaakte applicatie maakt alles mogelijk, en geeft vaak een veel wenselijker resultaat dan een al bestaand platform.

Vaak word de keuze voor maatwerk gemaakt omdat de onderneming niet gangbare wensen heeft voor een nieuw systeem. Het implementeren van deze wensen in standaard platforms zoals Magento of Wordpress kan soms zeer tijdrovend zijn en soms zelfs niet eens mogelijk. Maatwerk bied hierin de oplossing, ook koppelingen naar andere systemen zijn vaak sneller te realisseren en beter te onderhouden. Heeft u wensen maar geen idee dit te realiseren, graag help ik u verder.


Applicaties moeten gebruiksvriendelijk en stabiel zijn. Ook moet er rekening gehouden worden met de toekomst, hoe het onderhouden word maar ook of en hoe de applicatie op een later moment uitgebreid kan worden. Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden om dat voor u te realiseren, en u de zekerheid te geven dat het ook naar behoren word onderhouden. Al jaren maak ik daarvoor gebruik van een tweetal platforms Laravel (Symphony) en NodeJs die elk een eigen een zeer grote online community hebben waar vele functionaliteiten als pakketten aangeboden en beheerd worden door andere programmeurs. Door gebruik te maken van pakket managers kunnen door middel van een korte handeling alle pakketten in éénmaal geupdate worden. Tevens kunnen er voor alle functionaliteiten binnen de applicatie testen geschreven worden die bij wijzigingen in de applicatie u ervan verzekeren dat er geen complicaties optreden.


Laravel
Het door Taylor Otwell ontwikkelde framework is al jaren een zeer populair bij vele ontwikkelaars. Laravel gemaakt op Symphony is uitgegroeid tot een zeer stabiel en uitgebreid framework waarmee bijna alles gerealiseerd en gekoppeld kan worden. Omdat het framework veel functionaliteiten al in zijn bezit heeft zijn applicaties sneller te realiseren terwijl u er zeker van kunt zijn dat stabiel en veilig is. Enkele voorbeelden hiervan zijn het maken en versleutelen van routes en onderdelen, aanmelden/afmelden, sessie en cookie beheer, herbruiken van templates en vele anderen.

NodeJs
NodeJs een op javascript draaiend framework kan gebruikt worden om volwaardige applicaties te maken. Ook NodeJs heeft net zoals Laravel een zeer grote community, vele verschillende pakketten en een pakket manager. Ik gebruik NodeJs voornamelijk voor het implemeteren van realtime functionaliteiten binnen larevel en het ophalen/verzamelen van data op Linux/Windows machines. U kunt hierbij denken aan simple grafieken met realtime data maar ook aan het ophalen en verwerken van complexe data uit Industriele machines. Doormiddel van kleine scripts en applicaties kan er vanuit uw gehele onderneming informatie en data verzameld worden om samen te brengen in één enkel systeem. Hierdoor heeft u niet alleen meer inzicht in uw onderneming maar kunt u ook betere inschattingen maken voor de toekomst.